Kalusto

Jokainen kuljetus vaatii omanlaisensa kaluston
Huomioimme aina kuljetettavien tuotteiden vaatimukset ja valitsemme kaluston kuljetuksen mukaan. Käytämme moderneja kaappiperävaunuja, joissa lastin vahingoittuminen, pilaantuminen tai joutuminen vääriin käsiin on minimoitu. Kaappien ilmajousitukset takaavat tasaisen kuljetuksen, ja tuotteet ovat suojassa niin säätilan vaihteluilta kuin kosteudeltakin.

Kuljetuslämpötila kohdallaan
Eri tuotteet vaativat omanlaisensa kuljetuslämpötilan. Olemme huomioineet tämän kalustossamme, joten tarjoamme vaihtoehtoja niin kuivatavaran, vihannesten kuin pakasteidenkin kuljetuksiin. Kuormatilassa olevat mittauspisteet kertovat kuljettajalle lastin lämpötilan koko matkan ajan.

Käytettävissä olevat kaappityypit kuljetuslämpötilan mukaan
FNA-luokitellut kaapit soveltuvat vihannesten ja hedelmien kuljetuksiin. Kuljetuslämpötila on +12 – 0 astetta.

FRC-luokitellut kaapit soveltuvat monenlaiseen kuljetukseen. Lämpötila on säädettävissä 20 plusasteesta saman verran pakkasen puolelle, joten kaapit soveltuvat kylmätavaran lisäksi hyvin myös pakasteille.

Kaksilämpökaapeissa kuljetuslämpötila voidaan säätää +20 asteesta -30 asteeseen. Mikäli tarvitset kuljetuksessa kahta eri lämpötilaa, kuormatila jaetaan väliseinän avulla.

Lastaus ja purku sujuvat helposti
Sujuva lastaus ja purku ovat osa nopeaa kuljetusta. Käytettävissäsi on monipuolinen kalusto, josta voit valita sopivan kaappiperävaunun lastin mukaisesti. Umpikaapit soveltuvat normaalin lavatavaran kuljetukseen. Lastaus ja purku tapahtuvat kaapin perästä. Sivusta aukeavat kaapit voidaan avata koko sivun pituudelta. Lastaaminen ja purku kaapin sivusta helpottaa suurikokoisten kollien rahtaamista.

Perävaunun lastaus

Lämpösäädelty sivusta lastattava perävaunu avattuna

Lämpösäädelty sivusta lastattava perävaunu avattuna

Lämpösäädelty sivusta lastattava perävaunu suljettuna

Lämpösäädelty sivusta lastattava perävaunu suljettuna

FIN / ENG